حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

پنج شنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳ Thursday, 19 September , 2024 ساعت ×
    1. باسلام وخسته نباشید خدمت مدیریت محترم گلخانه موضوع درمورد بکار گماردن زندانیان رای کار که نیاز مالی دارند وبرای بهتر…

    2. شهری که مردمانش انتخابات را شوخی گرفته و بعد از چهار سال ناله و نفرین می‌کنند

  • خسارت ۱۱۵۰۰میلیارد ریال سرمازدگی به محصولات کشاورزی در مرند
    ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۷
    شناسه : 4112
    6
    صیادی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی :

    معاون رئیس سازمان و مدير جهاد كشاورزي شهرستان ویژه مرند از خسارت ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی این شهرستان خبر داد. به گزارش آرشیو نیوز: صیادی، معاون رئیس سازمان ومدیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگاران گفت: سرما و یخ زدگی از مهم‌ترین عوامل قهری خسارت زا در محصولات کشاورزی است […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    معاون رئیس سازمان و مدير جهاد كشاورزي شهرستان ویژه مرند از خسارت ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی این شهرستان خبر داد.

    به گزارش آرشیو نیوز:

    صیادی، معاون رئیس سازمان ومدیر جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگاران گفت: سرما و یخ زدگی از مهم‌ترین عوامل قهری خسارت زا در محصولات کشاورزی است و همه ساله خسارات قابل توجهی را به اقتصاد و چرخه تولید کشور تحمیل می‌کند.

    وی افزود: سهم عامل تنش سرما و یخبندان نسبت به سایر عوامل تهدید کننده در زیربخش های زراعی و باغی از وزن بسیار بالایی برخوردار است و پهنه وسیعی از حاصلخیزترین مناطق تولیدی کشور ما و قسمت عمده محصولات اقتصادی مهم کشور همه ساله در معرض تهدید تنش سرما و یخ زدگی قرار دارند.
    صیادی گفت : سرما و یخبندان اخیر با توجه به گرمای حدود یک ماهه قبل از آن که منجر به ظهور جوانه های رویشی و زایشی درختان میوه گردیده بود، باعث بروز خسارت  به محصولات باغی گردیده است و برآوردهای اولیه حاکی است، درختان زردآلو ۸۵ درصد،گردو ۷۰ درصد، بادام (محلی)۵۰ درصد، آلو وگوجه سبز ۳۰ درصد و سیب ۱۰ درصد دچار خسارت شده اند.
    معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مرند اظهار داشت : سرمازدگی پدیده‌ای است که درجه حرارت‌های پایین سبب ایجاد خسارت و یا از بین رفتن اندام‌های گیاهی می شود. این عارضه در محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل در روزهای سرد پاییز و زمستان و در درختان میوه در فصل زمستان و یا اوایل بهار حادث می شود و هر ساله خسارت‌های زیادی بر جای می گذارد.
    .
    وی گفت : مهم‌ترین راه‌کارها استفاده از دستگاه‌های مه ساز، استفاده از دود و هدایت آن روی مزارع (در مناطق غیرمسکونی)، آبیاری بارانی یا غرقابی یا قطره ای، استفاده از ماشین های ایجاد باد در مزارع، عایق‌سازی مزارع به وسیله پلاستیک یا پوشش‌های مختلف و استفاده از ضدیخ طبیعی «کراپ اید» (جدیدترین روش ارائه شده) است.

    درباره نویسنده

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.