
همایش وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جمعی از صاحبان صنایع، کارآفرینان و مسئولین شهرستان مرند برگزار شد
به گزارش آرشیو نیوز:
دکتر میدری با اشاره به ظرفیت مرند در حوزه تولید مبل، اظهار کرد: مرند یکی از قطبهای تولیدمبل کشور است و اگر برخی زیرساختها و مدلهای اجرایی بهدرستی طراحی شود، میتوان در این حوزه تحرک ایجاد کرد،
وی افزود: در اجرای این فرایند، قوانین صادراتی مانند الزام به داشتن کارت بازرگانی باید با همکاری وزارت اقتصاد و گمرک اصلاح شود، همانطور که در موضوع کالابرگ شاهد تغییر فرآیند بودیم، در حوزه صنایع دستی، مبل و فرش نیز باید شاهد جهش جدی باشیم، بهطور مثال، اگر یک مشتری عراقی بخواهد فرش و مبل مرند را خریداری کند، باید امکان سفارش آنلاین و ارسال آن فراهم باشد.
میدری با اشاره به ضرورت همکاری وزارت بهداشت و تعاون برای تکمیل زیرساخت درمانی و پزشکی شهرستان مرند، گفت: سازمان تأمین اجتماعی هزینههای راهاندازی مرکزجراحی محدود در مرند را تقبل کرده و تنها تأمین پزشک آن بر عهده وزارت بهداشت است.
وی اظهار کرد: این اقدام که یک تصمیم کارشناسی است نیازمند تفاهمنامهای میان وزارت بهداشت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و پیگیری اجرای آن را شخصاً از وزیر بهداشت انجام خواهم داد، معتقد هستم که نباید وعدههایی داده شود که قابلیت اجرایی ندارند.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از پیگیری برگزاری جلسهای دو ساعته در تهران برای رفع موانع اداری این حوزه خبر داد و گفت: سال گذشته تنها ۵۵ درصد تسهیلات مشاغل خانگی به مرحله اجرا رسید، چون که طرحهای کوچک مورد توجه قرار نمیگیرند و مسئولان نمیتوانند عکس بگیرند به همین دلیل مشاغل خرد همواره مظلوم واقع شدهاند.
میدری با اشاره به اصلاح فرآیند پرداخت تسهیلات گفت: بهزودی دستورالعملی تدوین خواهد شد که بر اساس آن مردم برای دریافت وامهای ۱۵۰ و ۳۰۰ میلیون تومانی نیاز به مراجعه مستقیم به بانک نداشته باشند و این فرآیند با همکاری بانک مرکزی و نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد و بهزیستی انجام خواهد شد.
وی با اشاره به سهم دولت در پرداخت حق بیمهها اظهار کرد: طبق قانون، دولت باید ۱۰ درصد سهم بیمه را تقبل کند اما سالهاست که این سهم پرداخت نشده است، در صورتی که قالیبافان زیر پوشش بیمه قرار گیرند، مجبور خواهیم شد از منابع کارگران کسر کرده و به آنها اختصاص دهیم.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: بیمه روستاییان و عشایر با پرداخت دو سوم حق بیمه توسط دولت، یکی از پرمزیتترین طرحهاست که متأسفانه با استقبال مناسبی مواجه نشده و همچنان بیشتر مردم به دنبال بیمه تأمین اجتماعی هستند.
میدری با اشاره به افزایش حقوق کارگران و بازنشستگان در سال جاری اظهار کرد: اگرچه این افزایش انجام شده، اما پاسخگوی هزینههای معیشتی نیست، با این حال، روند اصلاحات اقتصادی بهصورت تدریجی در حال انجام است.
عکاس : رسول رمضانی



ثبت دیدگاه