حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 22 May , 2025 ساعت ×
  • دانشکده فنی و مهندسی مرند زیر نظر دانشگاه تبریز است
    ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۱
    شناسه : 10865
    0
    در نشست خبری رئیس دانشکده فنی و مهندسی با اصحاب رسانه:

    رئیس دانشکده فنی و مهندسی مرند: این دانشکده زیر نظر دانشگاه تبریز و با هدف نیروی انسانی متخصص دایر شده است. به گزارش آرشیو نیوز؛ نشست خبری رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی شهرستان مرند،با اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان مرند،به منظور همگرایی و همفکری در جهت ارتقا مسائل علمی و آموزشی و توسعه همه […]

    ارسال توسط :
    پ
    پ

    رئیس دانشکده فنی و مهندسی مرند: این دانشکده زیر نظر دانشگاه تبریز و با هدف نیروی انسانی متخصص دایر شده است.

    به گزارش آرشیو نیوز؛ نشست خبری رئیس جدید دانشکده فنی و مهندسی شهرستان مرند،با اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان مرند،به منظور همگرایی و همفکری در جهت ارتقا مسائل علمی و آموزشی و توسعه همه جانبه دانشکده برگزار گردید.

    رئیس دانشکده ضمن خوش‌آمدگویی و تشکر از رسانه‌ها، به تاریخچه و فعالیت‌های این مرکز آموزشی اشاره کرد: “این دانشکده از سال ۱۳۷۴ زیر نظر دانشگاه تبریز دایر شده و در سال ۱۳۹۶ ساختمان اصلی آن به بهره‌برداری رسیده است.”

    حسین‌زاده با تأکید بر اینکه تمامی فعالیت‌های علمی و مجوزهای این دانشکده تحت نظارت دانشگاه تبریز، که یکی از ۱۸ دانشکده معتبر این دانشگاه است، انجام می‌شود، افزود: “شایان ذکر است که مشابه این دانشکده در شهرهای میانه و بناب نیز وجود دارد که جزو شهرهای اقماری استان محسوب می‌شوند.”

    وی به رشته‌های تحصیلی این دانشکده اشاره کرد و گفت: “در حال حاضر سه رشته مهندسی عمران، نقشه‌برداری و ریاضیات و کاربردها در این دانشکده ارائه می‌شود که هدف ما تربیت نیروی انسانی متخصص در این حوزه‌ها است.”

    رئیس دانشکده فنی و مهندسی مرند همچنین به اشتباهات رایج در شناخت این دانشکده اشاره کرد و بیان داشت: “متأسفانه برخی افراد این دانشکده را با سازمان فنی و حرفه‌ای که آموزشگاه و مهارتی است اشتباه می‌گیرند. ما یک مرکز آکادمیک هستیم و فعالیت‌های ما به صورت علمی و تخصصی انجام می‌شود.”

    وی با اشاره به امکانات سخت‌افزاری این دانشکده گفت: “از لحاظ سخت‌افزاری، ما جزو ایده‌آل‌ترین دانشکده‌ها هستیم و دارای ۲۳ هیئت علمی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور هستیم که به ارتقاء سطح علمی و آموزشی این مرکز کمک شایانی می‌کنند.”

    حسین‌زاده همچنین با گلایه از اداره برق شهرستان، تأکید کرد: “اداره برق باید در نظر داشته باشد که مراکز آموزشی به عنوان نهادهای حیاتی و کلیدی در توسعه جامعه شناخته می‌شوند. قطع برق در این مراکز نه تنها باعث اختلال در روند آموزشی می‌شود، بلکه بر روحیه و انگیزه دانشجویان نیز تأثیر منفی می‌گذارد. ما انتظار داریم که مسئولان مربوطه به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشند و تدابیری اتخاذ کنند که از قطع برق در ساعات آموزشی جلوگیری شود.”

    وی همچنین افزود: “ما به عنوان یک دانشکده، تلاش داریم تا بهترین شرایط را برای یادگیری و پژوهش فراهم کنیم، اما این تلاش‌ها باید با حمایت‌های لازم از سوی نهادهای دولتی همراه باشد. امیدواریم با همکاری و همفکری، بتوانیم مشکلات موجود را حل کنیم و به سمت یک محیط آموزشی مناسب و پایدار پیش برویم.”

    در پایان این نشست، اصحاب رسانه و خبرنگاران نیز پیشنهادات و انتقادات خود را جهت بهبود وضعیت این دانشکده بیان کردند. برخی از خبرنگاران خواستار توجه بیشتر به نیازهای دانشجویان و ایجاد بسترهای مناسب برای پژوهش‌های علمی شدند.

    درباره نویسنده

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.