
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از نوسازی و تجهیز۴۰۷ شالیکوبی در استان گفت: ظرفیت تبدیل برنج در گیلان به ۱.۲ میلیون تن رسیده است.
به گزارش آرشیو نیوز به نقل از مهر:
صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از نوسازی، تجهیز و رتبهبندی ۴۰۷ واحد شالیکوبی در استان خبر داد و اعلام کرد که اصلاح ساختار حدود ۷۷۰ واحد نیز ساماندهی شده است.
وی با اشاره به اینکه گیلان با داشتن هزار و ۴۲۵ شالیکوبی دارای پروانه بهرهبرداری، رتبه نخست کشور را در این حوزه به خود اختصاص داده، افزود: کارخانههای شالیکوبی گیلان در بخش صنایع تبدیلی نیز جایگاه نخست استان را به دست آوردهاند.
محمدی ظرفیت اسمی تبدیل شلتوک به برنج سفید در شالیکوبیهای گیلان را حدود یکمیلیون و ۲۰۰ هزار تن و ظرفیت عملی آن را ۷۰۰ هزار تن در سال عنوان کرد. وی همچنین به اولویتهای جهاد کشاورزی برای کاهش ضایعات و افزایش کیفیت تولید اشاره کرد و گفت: اصلاح ساختار، مدرنسازی، اجرای طرحهای توسعه، بازسازی و نوسازی واحدهای شالیکوبی و استقرار سیستمهای سورتینگ و بستهبندی از جمله این اولویتهاست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بر ضرورت کاهش ضایعات و تقویت بازاریابی و برندسازی برنج گیلان تاکید کرد و افزود: “در راستای ارتقای دانش بهرهبرداران و صاحبان شالیکوبیها، دورههای آموزشی متعددی از جمله آشنایی با عملکرد ماشینآلات خط تبدیل، سامانههای الکتریکی، بهینهسازی مصرف انرژی، مدیریت بحران، اصول ایمنی، اطفای حریق و بهداشت محیط برگزار شده است.”
وی همچنین از برگزاری یک دوره جامع آموزشی برای ۶۰ نفر از صاحبان شالیکوبیهای سراسر کشور در رشت خبر داد و گفت: این دوره با هدف ارتقای سطح کیفی واحدهای شالیکوبی به همت مدیریت صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی گیلان برگزار شد.
منبع: مهر












ثبت دیدگاه