تفاهم نامه همکاری مشترک شرکت ادوات کشاورزی تراکتورسازی با موسسه تحقیقاتی و فنی مهندسی وزارت جهاد کشاورزی به منظور افزایش همکاری های پژوهشی امضا شد.
به گزارش آرشیو نیوز به نقل از ایرنا:
مدیرعامل شرکت ادوات کشاورزی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این تفاهم نامه در جهت بهره گیری از توانمندی ها و ظرفیت های علمی و تحقیقاتی، بین شرکت ادوات کشاورزی تراکتورسازی ایران و موسسه تحقیقاتی و فنی مهندسی وزارت جهاد کشاورزی امضا شد.
علی مفید افزود: مفاد این تفاهم نامه شامل همکاری مشاوره ای، علمی و پژوهشی مبتنی بر نیازهای علمی و فنی شرکت ادوات کشاورزی با استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های موسسه و با هدف توسعه محصولات جدید با تکنولوژی بالا و دسترسی به دانش فنی روز است.
وی به اهداف تعیین شده برای این تفاهنامه اشاره کرد و گفت: پروژه های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی در زمینه ادوات کشاورزی، همکاری مشترک برای دسترسی به دانش فنی و فناوری روز، همکاری متقابل برای استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و سایر امکانات، برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی بر حسب نیاز، برگزاری نشستهای علمی مشترک، انتقال تجربیات و نیازهای مشترک و تبادل افکار و اطلاعات، همکاری در زمینه های فنی و مهندسی کشاورزی در جهت رفع مشکلات در زمینه تولید و توسعه، اصلاح محصول، اجرا در پهنه کشاورزی- مهندسی معکوس و ایجاد دهکده فناوری مشترک با محوریت ماشینها و تجهیزات کشاورزی از اهم اهداف این تفاهمنامه است.
مفید اظهار کرد: به کمک این تفاهم نامه می توان گامی اساسی در جهت توسعه توانمندی های شرکت ادوات کشاورزی و همچنین توسعه و پیشرفت صنعت مکانیزاسون کشور برداشه که منجر به بهبود بهره وری در بخش کشاورزی و بهره مندی کشاورزان از فناوری ها و تجهیزات روز شده و زمینه را برای توسعه صادرات محصولات شرکت بیش از پیش فراهم می کند.
رئیس موسسه تحقیقات فنی و مهندسی وزارت جهاد کشاورزی هم از تلاشهای خلاقانه تراکتورسازی و تفکری که برای توسعه، مباحث تحقیقاتی و علمی حاکم بر این مجموعه صنعتی و برند ملی قدردانی و ابراز امیدواری کرد این روند همچنان و تا سالیان متمادی ادامه داشته باشد.
حسین دهقانی سانیج از آمادگی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی با توجه به وجود امکانات و توانمندی های سخت افزاری و نرم افزاری در این مجموعه جهت اجرای تفاهم نامه مذکور خبر داد.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.
گروه صنعتی تراکتورسازی ایران امسال در بین ۵۵۰ مجموعه فعال در حوزه صادرات کشور به عنوان صادر کننده ممتاز ملی و در گروه خودرویی نیز به عنوان برترین صادرکننده انتخاب و تجلیل شد.
منبع: ایرنا
ثبت دیدگاه